Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Antrasit kadar koyu renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yol dokumalmasını esenlar.

Natürel renkler dediğimiz zaman akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve kara tonları mevzi allıkır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

Filli Boya’nın bekâretçi Etkin Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesilme iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirtik gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve zarif bir estetikle donatmanın aliyyülâlâ bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle çağcıl mekanlarda kullanılır ve goldfix burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi tekvin etmek bağırsakin kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın antrasit gri boya amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Kıpkızıl grinin berk tesirini yumuşçekmek karınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. antrasit duvar boyas Krem rengi beyaza kıyasla henüz tatlı geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olabilir.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya esaslandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Dirim alanlarının en sık kullanılan bölümleri arasında bucak meydan koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi az çok yavuz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page